Ga naar de inhoud
Alles over een woning huren

Een woning is een thuis. Wij hopen dat u zich snel thuis voelt in de woning en in de buurt. Zodra u verhuist, regelt u van alles. Denk aan:

  • adreswijziging
  • energiecontracten afsluiten (gas, water, elektra, verzekeringen)
  • contract met een internetleverancier
  • de woning schoonmaken, misschien schilderen/behangen en inrichten
  • kennismaken met de buren

Als huurder zorgt u dat uw woning, tuin, balkon en achterpad netjes blijven. Kleine reparaties aan de woning voert u zelf uit. Het grotere onderhoud regelen wij. Denk dan aan het schilderen van de kozijnen, het onderhoud van de cv-ketel of warmtepomp, het controleren van de meterkast en het vernieuwen van keukens, badkamers en toiletten.

Een woning huren betekent dat u als huurder verschillende rechten en plichten hebt. Dat geldt ook voor ons als verhuurder. Ook wij hebben rechten en plichten. Zo zorgen we er samen voor dat u prettig woont in een woning die goed en betaalbaar is. In de huurvoorwaarden leest u alles over welke rechten en plichten u als huurder en wij als verhuurder hebben.

Met het zetten van de handtekening onder uw huurcontract, gaat u ook akkoord met deze voorwaarden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u zich aan deze voorwaarden houdt.