Ga naar de inhoud
Huurwoningen gemeente Tubbergen

In de gemeente Tubbergen vindt u ongeveer 1.000 sociale huurwoningen. Deze vindt u in alle dorpen van de gemeente. Het gaat om eengezinswoningen, appartementen, woningen voor jongeren en woningen voor senioren ouderen. Voor het grootste deel van de woningen geldt dat de maximale huurprijs onder de € 700 ligt.

U schrijft zich in als woningzoekende. Met uw account reageert u op woningen van WoningHuren.nl.

Met circa 1000 woningen in ons bezit verhuren wij verschillende soorten woningen. Onder meer eengezinswoningen, appartementen en seniorenwoningen. Ook vindt u bij ons 2 woonwagenplekken die we verhuren.

Kijk op www.woninghuren.nl voor ons actuele woningaanbod en dat van alle 12 andere corporaties.

Bent u ingelogd op WoningHuren.nl dan ziet u de woningen die passen bij het door u ingevulde inkomen. Zorg daarom dat het inkomen dat u invult klopt.

U kunt op zoveel woningen reageren als u wilt. Wel geldt dat u per woning maar 1 keer mag reageren. Zorg wel dat u reageert op woningen die passen bij uw situatie (inkomen, huishoudgrootte, leeftijd). Heeft u op meerdere woningen gereageerd? Dan kan het zijn dat u meerdere aanbiedingen ontvangt.

Urgentie geven wij niet aan woningzoekenden. Is er sprake van een noodsituatie waarbij u dringend een woning nodig heeft, dan adviseren wij u om contact op te nemen met Schakel Tubbergen via telefoonnummer 0546 62 87 01.

Voorrang op woningen geven wij in een aantal situaties wel. Bijvoorbeeld voorrang voor mensen uit het dorp waar de woning staat of op basis van leeftijd. Geldt er voorrang, dan ziet u dit bij de woningadvertentie staan.