Ga naar de inhoud
Onderhoud en reparaties

In een woning kan er altijd iets kapot gaan of niet meer goed werken. Dat is natuurlijk erg vervelend. Voor een deel van het onderhoud bent u zelf verantwoordelijk. Zoals het ontluchten en bijvullen van uw cv. In de video's hiernaast vindt u een aantal instructiefilmpjes.

Is er iets kapot of werkt iets niet meer goed en moeten wij dit voor u oplossen? Meldt u dit dan bij ons. Dit doet u door te bellen (0546) 62 23 12 of door uw reparatieverzoek zelf online aan te melden. U maakt dan meteen zelf een afspraak voor het uitvoeren van de reparatie. 

Centrale verwarming en warm water problemen
Heeft u geen warm water of werkt de verwarming in uw woning niet? Dan werkt de cv-ketel of warmtepomp waarschijnlijk niet zoals het hoort. Problemen met warm water en/of uw verwarming mag u direct bij onze onderhoudspartner Feenstra melden. Belt u met Feenstra op het nummer 088 8455 000. Ook buiten kantoortijden is dit nummer bereikbaar. 

Spoed
Een lekkage, stormschade of andere zaken vragen om een snelle oplossing. Bij dit soort spoedreparaties (reparaties die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten) geeft u aan ons door. U belt ons op nummer 0546 62 23 12 en kiest voor keuze 2 in het keuzemenu.

Onze onderhoudspartners
Voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud gebruiken we verschillende, vaste partners. Feenstra, Kuipers, Reparaad en Storingservice zijn vaste partners die u tegen kunt komen voor het uitvoeren van (spoed)reparaties. 

Onderhoud
Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan de woningen, willen wij uw woning in goede staat houden. Jaarlijks voeren wij aan verschillende woningen onderhoud uit. Denk dan aan schilderwerk, schoonmaakwerkzaamheden, controleren van installaties (meterkasten, cv-ketels), vervangen van de keuken en meer. Dit zogenoemde planmatig onderhoud voeren wij eens in de zoveel tijd uit. 

Project
Is er meer nodig dan een schilderbeurt of het vervangen van een keuken? Dan kan het zijn dat wij groot onderhoud of een renovatie uitvoeren. We combineren dan verschillende werkzaamheden. Vaak zijn we dan enkele weken in en aan een woning en/of woongebouw bezig. U ontvangt altijd op tijd bericht van ons wanneer we met uw woning aan de slag willen. U hoort dan ook welke werkzaamheden we wanneer uitvoeren. En welke aannemer de werkzaamheden uitvoert.