Ga naar de inhoud
Problemen en zorgen

Maakt u zich zorgen? Over uzelf of over buren? Neem contact met ons op. Wij gaan met u in gesprek en samen kijken we wat er mogelijk is om u verder te helpen. Zorgen die u kunt delen zijn bijvoorbeeld:

  • zorgen over zelfstandig blijven wonen.
  • verward gedrag.
  • eenzaamheid.
  • vermoedens over hennep, huiselijk geweld, problematisch gedrag.

Kunnen wij u niet verder helpen, dan verwijzen wij u door naar mensen die dit wel kunnen. Zo is Schakel Tubbergen een belangrijke organisatie waar u met veel vragen en zorgen terechtkunt.

Schakel Tubbergen
Bibliotheek Raadhuisplein 4, 7651 CV Tubbergen
Elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur
Telefoon: 0546 - 62 87 01
E-mail: info@schakeltubbergen.nl 
Website: https://schakeltubbergen.nl

Wat goed dat u (mogelijke) problemen bij uw buren ziet en herkent. En misschien heeft u zelf ook al geprobeerd om uw buren te helpen. Lukt dit niet, neemt u dan contact met ons op. U vertelt ons uw zorgen. Op basis van die informatie zoeken wij contact met de buren. Dit doen wij alleen, maar soms ook met andere professionals zoals een sociaal consulent.

Maakt u zich echt zorgen over verward gedrag van buren? Dan kunt u ook een (anonieme) melding doen bij het Meldpunt Zorgwekkend Gedrag Twente. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 053 487 6969.

Uw wijkbeheerder ontvangt graag uw melding. Bel ons op nummer 0546 62 23 12 en vraag naar de wijkbeheerder. Afhankelijk van de melding pakken we het zelf op of verwijzen we u door naar een andere organisatie.