Ga naar de inhoud
Werken bij

Een overzichtelijk team, uitgestrekt werkgebied en grote diversiteit aan taken; dat betekent het wanneer je bij ons komt werken. Door onze omvang ken je in korte tijd al je collega’s. Je takenpakket is in bijna alle functies vrij breed. Doordat we klein van omvang zijn, mag je je met veel zaken bezighouden. Of spring je af toe bij om een andere collega te helpen. Dat maakt het werken bij ons zeer afwisselend. Je krijgt veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Niet alleen door het bredere takenpakket, maar ook door trainingen, opleidingen, workshops en meer.

Vacatures
Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Staan er geen? Dan is ons team op dit moment op volle sterkte. Wil je toch graag van je laten horen? Je mag altijd een open sollicitatie sturen. Dat geldt ook als je op zoek bent naar een stageplek. Stuur een mail naar info@wstubbergen.nl en geef aan waarom je graag bij ons wilt werken of stage wilt lopen.

 

 

 

 

Vacature ervaren Klantconsulent Wijkbeheer (36 uur)

Ben jij de sociaal en technisch vaardige collega die wij nodig hebben? En breng jij de nodige ervaring mee, zodat jij niet alleen van ons leert maar wij ook van jou? Dan drinken wij graag een kop koffie/thee met je!

De functie
Als ervaren klantconsulent Wijkbeheer ben jij verantwoordelijk voor dat wat er in de wijken en buurten gebeurt. Jij beantwoord vragen van huurders, handelt klachten af en signaleert eventuele problemen of zorgen. Jij bent de ogen en oren in de wijken en woongebouwen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor technische vragen van huurders en relaties.

Reageren voor 26 juni
Ben jij die ervaren, technisch en sociaal vaardige Klantconsulent Wijkbeheer? Reageer dan voor 26 juni door een mail te sturen met je motivatie en cv. Deze stuur je naar personeel@wstubbergen.nl. Geef aan waarom jij het beste bij ons past en wie weet spreken wij je dinsdagochtend 2 juli voor een eerste kennismaking.

Lees hier de volledige functieomschrijving.

 

Vacature Junior medewerker Vastgoed 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste starter voor de functie van junior medewerker Vastgoed. 

Als junior medewerker vastgoed kom je te werken binnen ons team Vastgoed. Dit is een relatief klein team, maar we hebben de expertises die we nodig hebben goed georganiseerd. Werken bij ons vraagt om medewerkers met brede kennis en doe-kracht.

Lees hier de volledige vacature of reageer direct via deze link.